OBAVEŠTENJE
“PALILIULCI” U SRCU PALILULE
PALILULSKO VEČE

OBAVEŠTENJE
7.06.2017

ОБАВЕШТЕЊЕ

OBAVEŠTENJE: U vezi primene novog Zakona o STANOVANJU i ODRŽAVANJU zgrada na teritoriji opštine Palilula.

 

“PALILIULCI” U SRCU PALILULE
05.06.2017

“ПАЛИЛИУЛЦИ” У СРЦУ ПАЛИЛУЛЕ

Tradicionalna manifestacija u kulturi “Palilulsko veče 2017”, koju Gradska opština Palilula organizuje u okviru slave Grada Niša, održana je 3.jula na platou pored palilulske rampe, u Episkopskoj i ulici Vojvode Gojka.

PALILULSKO VEČE
3.06.2017

palilulsko vece

Tradicionalna manifestacija u kulturi „PALILULSKO VEČE 2017“, koju organizuje Gradska opština Palilula-Niš u okviru gradske slave Dani „Svetog cara Konstantina i carice Jelena“ održaće se na platou pored PALILULSKE RAMPE i u „Episkopskoj“ ulici i „Vojvode Gojka“.

 

JUBILARNA IZLOŽBA UDRUŽENJA „CAR KONSTANTIN“ U GALERIJI NKC
3.06.2017

JUBILARNA IZLOŽBA UDRUŽENJA „CAR KONSTANTIN“ U GALERIJI NKC

Više od četrdeset autora iz Srbije predstavilo je svoja dela na jubilarnoj 15. godišnjoj izložbi Multimedijalnog udruženja umetnika „Car Konstantin“ koja je 3.juna otvorena u Galeriji Niškog kulturnog centra.

 

BESPLАTNO GRADIVO ZA ŠKOLE ZO VIŠE OD 200 DECE
31.05.2017

БЕСПЛОТНО ГРАДИВО ИЗ ШКОЛЕ ЗО ВИШЕ ОД 200 ДЕЦЕ

Udruženje samohranih majki Niš je ovog proleća započelo projekat "Učio- nica za decu samohranih majki i decu iz marginalizovanih grupa", uz finan- sijku pomoć gradske opštine Palilula.

 

REGIONALNA PREZENTACIJA ZAKONA O STANOVANJU
29.05.2017

РЕГИОНАЛНА ПРЕЗЕНТАЦИЈА ЗАКОНА О СТАНОВАЊУ

U okviru pet Regionalnih prezentacija Zakona o stanovanju i održavanju stambenih zgrada (Kragujevc, Novi Sad, Beograd, Užice) i u Nišu je predstavljen sistem za registraciju stambenih zgrada; uputstvo za registratore - SKGO i Ministarstvo građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture.

 

PREDSEDNICI SKUPŠTINA GRADSKIH OPŠTINA NA SASTANKU U PALILULI
26.05.2017

PREDSEDNICI SKUPŠTINA GRADSKIH OPŠTINA NA SASTANKU U PALILULI

U Gradskoj opštini Palilula održan je radni sastanak predsednika i sekretara skupština gradskih opština.

 

22. MAJ DAN ZAŠTITE BIODIVERZITETA
22.05.2017

22. MAJ DAN ZAŠTITE BIODIVERZITETA

Generalna skupština Ujedinjenih nacija proglasila je 22. maj za Dan zaštite biodiverziteta u cilju podizanja svesti gradjana i povećanja razumevanja značaja njegovog očuvanja i održivog korišćenja.

 

OBELEŽEN MEĐUNARODNI DAN SEĆANJA NA PREMINULE OD SIDE
21.05.2017

ОБЕЛЕЖЕН МЕЂУНАРОДНИ ДАН СЕЋАЊА НА ПРЕМИНУЛЕ ОД СИДЕ

U Srbiji se i ove godine obeležava Međunarodni dan sećanja na preminule od SIDE, a ove godine pod sloganom „Zaustavimo AIDS zajedno“.

 

NAŠ NIŠ U ZNAKU IZVIĆAČA
20.05.2017

НАШ НИШ У ЗНАКУ ИЗВИЋАЧА

Savez izviđača grada Niša, proteklog vikenda, po šezdeset i treći put od osnivanja je organizovao svoju Smotru. Ovogodišnja Smotra, najpre, je imala za cilj da promoviše izviđačku organizaciju Niša, koja omogućuje deci i mladima da se u zdravoj atmosferi druže pod budnim okom svojih starijih drugara, ali i da istovremeno građanima pokažu kvalitete izviđačke organizacije.

 

NAČELNICA OPŠTINE PALILULE PREDSEDAVALA ODBOROM SKGO
18.05.2017

НАЧЕЛНИЦА ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛЕ ПРЕДСЕДАВАЛА ОДБОРОМ СКГО

Marija Brajdić, načelnica Uprave Gradske opštine Palilula Niš predsedavala je Odborom za sistemska pitanja i državnu upravu SKGO. Konstitutivna sednica ovog Odbora održana je u Beogradu u četvrtak 18.maja 2017.