• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

СВЕ ЈЕ СПРЕМНО ЗА ОДРЖАВАЊЕ 9.МОРАВСКЕ РЕГАТЕ У ЧАСТ УЧИТЕЉА ВИДEНА ЈОВАНОВИЋА!

Autor:

У циљу подршке активностима удржења грађана и унапређења сарадње у области спортско рекреативних програма, заштите животне средине, Градска општина Палилула Ниш у сарадњи са Удружењем рекреативних риболоваца «ЕКО ФИШИНГ», организује у суботу, 30.септембра 2023. спортско-рекреативни програм 9.МОРАВСКА РЕГАТА -„УЧИТЕЉ ВИДЕН ЈОВАНОВИЋ“.

Окупљање учесника је код МОСТА у МРАМОРУ од 11:00 сати а СТАРТ у 12:00 сати. Циљ је у селу Лалинац где учеснике регате, након једночасовне пловидбе очекују од 14:00 сати мајстори рибље чорбе и свечаност уручења признања најуспешнијима.
Председник општине Палилула Братислав Вучковић са сарадницима, члановима Организационог одбора, стручним тимом, очекују успешно одржавање манифестације. Заједничким снагама до истог циља!

МОРАВСКА РЕГАТА се организује од 2014.године у спомен на Видена Јовановића, храброг учитеља ОШ „Бранко Миљковић“ у Нишу који је трагично страдао 1998.године на Власинском језеру, спашавајући своје ученике. Девојчицу је спасио али се заједно са дечаком Младеном Пејчићем утопио. То су били ученици његове последње генерације у школи. (Д.В)
 

close