• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi
print
print
news

ОДРЖАНА 28.СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

Autor:

По хитном поступку одржана је, у петак 19.априла 2024.године, 28.седница СКУПШТИНЕ Градске општине Палилула, којом је председавао Никола Божић. Након усвајања записника са 27. седнице Скупштине ГО Палилула, одборници су разматрали и дали претходно мишљење на нацрт предлога Плана детаљне регулације мешовите намене у зони реке Нишаве и старог „Вулкана“ на подручју Градске општине Палилула.

На овој седници донета је Одлука о разрешењу и именовању чланова и заменика чланова општинске изборне комисије Градске општине Палилула у сталном саставу. Разматрана је и усвојена Одлука о изменама и допунама Одлуке о буџету Градске општине Палилула за 2024.годину са изменом и допуном Кадровског плана Управе Градске општине Палилула за 2024.годину;

На овој седници, која је одржана у малој сали Нишког културног центра, одборници су разматрали и усвојили предлог Локалног акционог плана за запошљавање ГО Палилула 2024 – 2026. На крају седнице, председник општине Братислав Вучковић поднео је извештај о раду између све седнице Скупштине (Д.Видојковић)

close