• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ У КАЛЕНДАРУ ОПШТИНЕ ЗА НОВЕМБАР 2023.

ОНИ СУ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ у 2022.години у ГО ПАЛИЛУЛА. Ученици ГИМНАЗИЈЕ „СВЕТОЗАР МАРКОВИЋ” у календару Градске општине Палилула-Ниш за 2023. 

by

НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ У КАЛЕНДАРУ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

ОНИ СУ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ у 2022.години у ГО ПАЛИЛУЛА. Ученици ОШ „ДЕСАНКА МАКСИМОВИЋ” Чокот у календару Градске општине Палилула-Ниш за 2023.

by

САСТАНАК ПРЕДСЕДНИКА СА ДИРЕКТОРИМА ШКОЛА

Поводом почетка нове школске године, председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић, одржао је радни састанак са директорима основних и средњих школа које раде на територије општине. 

by

У КАЛЕНДАРУ ЗА АВГУСТ 2023 НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

Ученици ОШ „СРЕТЕН МЛАДЕНОВИЋ-МИКА” у календару Градске општине Палилула-Ниш за 2023. „ПЕТНАЕСТИ ПУТ за редом, остварили смо идеју да се најбољи ученици школа и студенти факултета, који се школују на територији Градске општине Палилула, нађу на оригиналном општинском Календару за 2023.годину „НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА, каже Братислав Вучковић, председник општине.

by

НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА У КАЛЕНДАРУ ЗА ЈУЛИ 2023

ОНИ СУ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ у 2022.години у ГО ПАЛИЛУЛА. Ученици ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ” Габровац  у календару Градске општине Палилула-Ниш за 2023.

by

ПОЧЕЛА НАЈАВЉЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА ШКОЛЕ „КРАЉ ПЕТАР ПРВИ“

У основној школи „Краљ Петар Први“ у Градској општини Палилула, више од 930 ученика и 100 запослених добиће боље услове за учење и за рад. 

close