• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ОЧИШЋЕНА ДЕПОНИЈА У НАСЕЉУ “ЧОКОТ”

Потпредседница Владе и министарка заштите животне средине Ирена Вујовић, обишла је у Нишу радове на уклањању дивље депоније у насељу Чокот у Градској општини Палилула, једне од четири локације које ће бити очишћене кроз јавни конкурс Министарства у 2024. години.

by

И данас, 20.маја, председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић ,са сарадницима, је на терену где се одвијају инфраструктурни пројекти и уређење међублоковског простора у делу јавне хигијене.

by

АКЦИЈА „ПРИБЛИЖИМО СЕ ПАЦИЈЕНТИМА“ ОДРЖАНА У СЕЛУ ЧОКОТ

Медицинска екипа Дома здравља Ниш је и овог викенда, у недељу 19.05.2024. године, обавила прегледе мештанима села Чокот у Грасдској општини ПАЛИЛУЛА под називом „Приближимо се пацијентима“. У току акције посебно су сагледани стари, мање покретни и непокретни пацијенти.

by

ОДРЖАНА 28.СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

По хитном поступку одржана је, у петак 19.априла 2024.године, 28.седница СКУПШТИНЕ Градске општине Палилула, којом је председавао Никола Божић. Након усвајања записника са 27. седнице Скупштине ГО Палилула, одборници су разматрали и дали претходно мишљење на нацрт предлога Плана детаљне регулације мешовите намене у зони реке Нишаве и старог „Вулкана“ на подручју Градске општине Палилула.

by

УРЕЂЕН НОВИ КРУЖНИ ТОК У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ ПУТНИКА

Радници ЈКП "Медиана" су успешно завршили уређење још једног кружног тока на територији Градске општине Палилуле у Нишу. Нови кружни ток, у улици Војводе Путника, необично модерног дизајна је изазвао позитивне реакције становника овог дела града.

by

ПРИЈЕМ И АКАДЕМИЈА СЕЋАЊА НА ДР МИОДРАГА ЛАЗИЋА

За представнке Удружења КОРЕНИ, госте из Републике Српске и ћерку др Миодрага Лазића, Нину Лазић, председник Градске општине Палилула Ниш Братислав Вучковић, приредио је пријем поводом обележавања годишњице смрти ратног хирурга др Лазе.

close