• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ЈАВНИ ПОЗИВ ГРАЂАНИМ, УДРУЖЕЊИМА, СТРУЧНОЈ И ОСТАЛОЈ ЈАВНОСТИ ЗА УЧЕШЋЕ У ЈАВНОЈ РАСПРАВИ У ПОСТУПКУ ПРИПРЕМЕ БУЏЕТА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА ЗА 2024.ГОДИНУ

Јавна расправа у поступку припреме буџета Градске општине Палилула-Ниш за 2024.годину одржаће се у понедељак 13.11.2023.године у периоду од 10.00 до 12.00 часова у Нишком културном центру у Нишу, ул.Станоја Бунушевца бб у малој сали у приземљу.

by

НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ У КАЛЕНДАРУ ОПШТИНЕ ЗА НОВЕМБАР 2023.

ОНИ СУ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ у 2022.години у ГО ПАЛИЛУЛА. Ученици ГИМНАЗИЈЕ „СВЕТОЗАР МАРКОВИЋ” у календару Градске општине Палилула-Ниш за 2023. 

by

ПОДЗЕМНИ КОНТЕЈНЕРИ НА ДЕЛИЈСКОМ ВИСУ

У насељу Делијски вис, у улицама Љубомира Николића, Габровачка река и Хиландарски метох, у Градској општини Палилула биће уграђено укупно 14 подземних контејнера за потребе грађана тог насеља.

by

АУТОРСКИ ПЕРФОРМАНС ГРУПЕ ГРАЦИЈА У НОВОМ САДУ

У Дигиталном омладинском центру у Новом Саду уметнички караван Групе Грација у Нишу, под уметничким руководством мр Сузане Петровић, извео је свој ауторски перформанс "СУЗАНА" чија је главна тема Дестигматизација Стерилитета. 

by

СРЕЋНА СЛАВА УЗ БЛАГОСЛОВЕНУ ДЕЧЈУ РАДОСТ НА

Лепше не може бити!!! Братислав Вучковић, председник Градске општине Палилула

by

ЗАВРШЕНА РЕКОНСТРУКЦИЈА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈА „ИКАРУС“

На Тргу „Мије Станимировића“, у парку испред Апелационог суда у Градској општини Палилула у Нишу, после двадесет година од отварања, завршена је реконструкција споменика посвећеног Српској авијацији.

close