• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ОДРЖАНА 28.СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

По хитном поступку одржана је, у петак 19.априла 2024.године, 28.седница СКУПШТИНЕ Градске општине Палилула, којом је председавао Никола Божић. Након усвајања записника са 27. седнице Скупштине ГО Палилула, одборници су разматрали и дали претходно мишљење на нацрт предлога Плана детаљне регулације мешовите намене у зони реке Нишаве и старог „Вулкана“ на подручју Градске општине Палилула.

by

НАКОН КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ И ДРУГИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ НАСЕЉА “МИЛКА ПРОТИЋ”

Радови на рехабилитацији свих улица и уређењу напуштених спортских терена и зеленила у насељу "Милка Протић" у Градској општини Палилула отпочели су само недељу дана након обиласка „градског каравана“.

by

УРЕЂЕН НОВИ КРУЖНИ ТОК У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ ПУТНИКА

Радници ЈКП "Медиана" су успешно завршили уређење још једног кружног тока на територији Градске општине Палилуле у Нишу. Нови кружни ток, у улици Војводе Путника, необично модерног дизајна је изазвао позитивне реакције становника овог дела града.

by

ПРИЈЕМ И АКАДЕМИЈА СЕЋАЊА НА ДР МИОДРАГА ЛАЗИЋА

За представнке Удружења КОРЕНИ, госте из Републике Српске и ћерку др Миодрага Лазића, Нину Лазић, председник Градске општине Палилула Ниш Братислав Вучковић, приредио је пријем поводом обележавања годишњице смрти ратног хирурга др Лазе.

by

У НАСЕЉУ СТОЧНИ ТРГ ОТВОРЕНО РЕЦИКЛАЖНО ДВОРИШТЕ

ЈКП „Медиана“ је у прошлој години уклонила 11.000 метара кубних отпада са дивљих депонија. Након уклањања оне се појављују на истим местима, али појављују се и на новим. Као системски вид борбе против тога отворено је и треће рециклажно двориште у граду. Након рециклажних дворишта у насељу Црвена звезда  у улици Бранка Крсмановића, рециклажно двориште је отворено у насељу Сточни трг у Градској општини Палилула.

by

ЛОКАЛИЗАЦИЈА ЦИЉЕВА ОДРЖИВОГ РАЗВОЈА

Други национални урбани форум одржава се од 11. до 12. априла у Научно технолошком парку Ниш, уз присуство преко 150 учесника из земље и иностранства. У раду скупа учествују представници Града ( одборница Јасмина Бараћ Перовић), Градске општине Палилула Ниш (Владан Бараћ).

close