• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

УРУЧЕНЕ ПОВЕЉЕ И ЗАХВАЛНИЦЕ  ЗА ДОПРИНОС СТВАРАЛАШТВУ

На свечаној седници Скупштине Удружења стваралаца Ниша, која је одржана 27.02.2024. у Научно технолошком парку, уручене су повеље и захвалнице организацијама и појединџима за допринос стваралаштву. За изузетан допринос у сарадњи и стратешком партнерству на афирмацији стваралаштва, председнику општине Палилула Братиславу Вучковићу уручена је захвалница.

by

ПОВОДОМ ДАНА ДРЖАВНОСТИ ПРЕДСЕДНИК ВУЧИЋ У НИШУ

Председник Републике Србије Александар Вучић присуствовао је приказу наоружања и војне опреме Војске Србије у комплексу Нишке тврђаве, организоване поводом Дана државности Србије – 15. фебруара.

by

ЖИВОТ ИНВАЛИДА НА СЕЛУ НИЈЕ ЈЕДНОСТАВАН

У селу Вукманово, у улици „мајора Јордана Миловановића“, у свом скромном домаћинству живи Божидар Миленковић, инвалид, коме су одстрањене обе ноге.

by

САСТАНАК СА ПРЕДСЕДНИКОМ  УДРУЖЕЊА `СТОП МОБИНГ СРБИЈА`

У просторијама  Градске општине Палилула, председник општине Братислав Вучковић одржао је  састанак са председником удружења Стоп мобинг Србија Жиком Живадиновићем.

by

ПОЛОЖЕНИ ВЕНЦИ НА ГРОБ ТОДОРУ П.СТАНКОВИЋУ

На Старом гробљу „Горица“ у Градској општини Палилула Ниш, другу годину за редом, 11. јануара поводом ослобођења Ниш од Турака и уласка у састав обновљене Србије, положени су венци на споменик Тодору П. Станковићу, знаменитом Нишлији, члану тајног Нишког комитета за ослобођење од Турака, који је пре 146 година, истакао српску заставу на Стамбол капији Нишке тврђаве.

by

ПОЧАСТ ОСЛОБОДИОЦИМА НИША НА ТРГУ КРАЉА МИЛАНА

Дан ослобођења Ниша од Турака 11.јануар обележен је и полагањем венаца на споменик ослободиоцима Ниша, на Тргу краља Милана у присуству представника града, градских општина, војске, полиције и удружења која негују традиције ослободилачких ратова. У име Градске општине Палилула венац су положили председник Братислав Вучковић и чланови општинског већа Саша Усеновић и Душан Пујовић.

close