• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

НОВОГОДИШЊИ ПАКЕТИЋИ – ДАР ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

Председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић са члановима општинског Већа Сашом Усеновићем и Јовицом Ралићем, Владом Бараћем координаторком Канцеларије за младе општине Палилула Емилијом Марковић уручили су новогодишње пакетиће установама и организацијама. Ове године, пакетићи су предати Центру за социјални рад „Свети Сава“, Удружењу за помоћ угроженим Нишлијама и Сигурној кући Ниш.(Д.В)

by

ОТВОРЕНЕ КАПИЈЕ ЦАРСКЕ ВИЛЕ НА МЕДИЈАНИ

После 10 година уређења, археолошко налазиште Медијана у Нишу, у присуству Маје Гојковић, министарке културе и потпредседнице Владе Србије и бројних званиоца, отворило је капије царске виле. По речима Драгане Сотировске, градоначелнице Ниша сада можемо да кажемо да смо достојни Цара Константина, његовог наслеђа које је било сакривено од јавности свих ових година и представимо га Нишлијама и бројним туристима који долазе у наш град

by

УРЕЂЕЊЕ И БРИГА О СТАРОМ ГРОБЉУ МОРАЛНА ЈЕ ОБАВЕЗА ПОТОМАКА И ЛОКАЛНЕ ЗАЈЕДНИЦЕ

После интезивне једногодишње активности да се Старо гробње очисти од корова и спречи даље девастирање спомен обележја, овај простор, где почивају значајне личности из историје Нише, обишла је градоначелница Ниша Драгана Сотировски са сарадницима у присуству председника Градске општине Палилула Братислава Вучковића.

by

ЧЕСТИТКА ПРЕДСЕДНИКА ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

У име руководства Градске општине Палилула-Ниш и у своје лично име свим грађанима који славе крсну славу Св.Николаја честитам са жељом да у миру и срећи прославе данашњи дан.

by

ПОТПИСАН СПОРАЗУМ О САРАДЊИ

Градоначелници Ниша Драгана Сотировски и Источног Сарајева Љубиша Ћосић потписали су 12.децембра у Градској кући у Нишу споразум о успостављању сарадње два града. Овом догађају присуствовао је и Братислав Вучковић, председник Градске општине Палилула Ниш. Пре потрписивање споразуме одржан је радни састанк делегација два града у чијем раду је учествовао и шеф Представништва Републике Српске у Србији Млађен Цицовић.

close