• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

ШТА СЕ РАДИ НА ПАЛИЛУЛИ?

Председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић гостовао је 22.фебруара на ТВ ЗОНАплус.

by

ОТПОЧЕЛА АКЦИЈА САНИРАЊА УДАРНИХ РУПА НА САОБРАЋАЈНИЦАМА

Захваљујући повољним временским условима отпочели су радови на санирању ударних рупа. Грађевинске машине су у Гетеовој улици, која би требало да буде потпуно асфалтирана, а у плану је да се санирају и ударне рупе на територији свих пет нишких општина. На територији Градске општине Палилула, најпре ће се радити најфреквентиније улице. Машине ће уз две екипе бити све време на градилишту док временски услови то дозволе, каже в.д. директора Дирекције за изградњу Града Ниша Зоран Прокић.

by

ПАСИ ПОЉАНА ДОБИЛА ПОШТУ

У сарадњи са ЈП Пошта Србије, на територији Градске општине Палилула кренула је акција отварања поштанских испостава. У понедељак 20.фебруара отворена је поштанска испостава у Паси Пољани, насељеном месту општине Палилула које има око 4000 становника. Сада ће и у овом насељу становници моћи да пошаљу-приме пакете, плате рачуне, подигну новац. Радно време поште биће од 8:00 до 11:00 сати, а након тога ће поштари пружати услуге корисницима на терену.

by

АКЦИЈА УРЕДЈЕЊА СТАРОГ ГРОБЉА СЕ НАСТАВЉА

Посипање стаза туцаником, постављање ограде и осветљења, затварање капије - све то требало би да буде урађено како би нишко Старо гробље коначно постало меморијални комплекс. Тренутно се туцаником посипа осам стаза, а постављање ограде и осветљења је наредна фаза у уређењу гробља.

by

СУСРЕТ ФУДБАЛСКИХ ВЕТЕРАНА МЕРОШИНЕ И ПАЛИЛУЛЕ ПОСТАЋЕ ТРАДИЦИЈА

Поводом Дана државности и празника Сретење, у оквиру међуопштинске сарадње општине Мерошина и Градске општине Палилула Ниш у Мерошини је одржана фудбалска утакмица ветерана, која ће се по изјави организатора и учесника традиционално одржавати. Први сусрет спортиста је организован на иницијативу председника Општине Мерошина Саше Јовановића и бившег председника општине Слободана Тодоровића. Ветеране Градске општине Палилула предводио је Миодраг Реџа Стојиљковић уз учешће и председника општине Братислава Вучковића.

by

ДОНАЦИЈА ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА НИШ

Поводом 15.фебруара, Међународног дана деце оболеле од рака, Градска општина Палилула Ниш, донирала је Клиници за педијатрију Универзитетског клиничког центра Ниш, постељину за болничке кревете на Одељењу Дечије хематоонкологије и таблет рачунаре које ће користити пацијенти на овом одељењу.

close