• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“ ГАБРОВАЦ

МАЈ 2024. - ОНИ СУ НАЈБОЉИ УЧЕНИЦИ у 2023.години у ГО ПАЛИЛУЛА. Ученици ОШ „БРАНКО РАДИЧЕВИЋ“ ГАБРОВАЦ у календару Градске општине Палилула - Ниш за 2024. „ШЕСНАЕСТИ ПУТ за редом, остварили смо идеју да се најбољи ученици школа и студенти факултета, који се школују на територији Градске општине Палилула, нађу на оригиналном општинском Календару за 2024.годину „НАЈБОЉИ МЕЂУ НАЈБОЉИМА“, каже Братислав Вучковић, председник општине.

by

САРАДЊА ГРАДА И ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

У порти храма Св. Николе даривани су малишане Градске општине Палилула пакетићима за најрадоснији дечији празник - Лазареву суботу.

by

ОДРЖАНА 28.СЕДНИЦА СКУПШТИНЕ ГРАДСКЕ ОПШТИНЕ ПАЛИЛУЛА

По хитном поступку одржана је, у петак 19.априла 2024.године, 28.седница СКУПШТИНЕ Градске општине Палилула, којом је председавао Никола Божић. Након усвајања записника са 27. седнице Скупштине ГО Палилула, одборници су разматрали и дали претходно мишљење на нацрт предлога Плана детаљне регулације мешовите намене у зони реке Нишаве и старог „Вулкана“ на подручју Градске општине Палилула.

by

НАКОН КАНАЛИЗАЦИОНЕ МРЕЖЕ И ДРУГИ РАДОВИ НА УРЕЂЕЊУ НАСЕЉА “МИЛКА ПРОТИЋ”

Радови на рехабилитацији свих улица и уређењу напуштених спортских терена и зеленила у насељу "Милка Протић" у Градској општини Палилула отпочели су само недељу дана након обиласка „градског каравана“.

by

УРЕЂЕН НОВИ КРУЖНИ ТОК У УЛИЦИ ВОЈВОДЕ ПУТНИКА

Радници ЈКП "Медиана" су успешно завршили уређење још једног кружног тока на територији Градске општине Палилуле у Нишу. Нови кружни ток, у улици Војводе Путника, необично модерног дизајна је изазвао позитивне реакције становника овог дела града.

by

ПРИЈЕМ И АКАДЕМИЈА СЕЋАЊА НА ДР МИОДРАГА ЛАЗИЋА

За представнке Удружења КОРЕНИ, госте из Републике Српске и ћерку др Миодрага Лазића, Нину Лазић, председник Градске општине Палилула Ниш Братислав Вучковић, приредио је пријем поводом обележавања годишњице смрти ратног хирурга др Лазе.

close