• social softart
  • social softart
  • social softart
sort proizvodi

by

И данас, 20.маја, председник Градске општине Палилула Братислав Вучковић ,са сарадницима, је на терену где се одвијају инфраструктурни пројекти и уређење међублоковског простора у делу јавне хигијене.

by

ЕПАРХИЈА НИШКА- МИТРОПОЛИЈА

Одлуком Светог Архијерејског Сабора СПЦ Епархија нишка од 20.05.2024. је Митрополија.

by

АКЦИЈА „ПРИБЛИЖИМО СЕ ПАЦИЈЕНТИМА“ ОДРЖАНА У СЕЛУ ЧОКОТ

Медицинска екипа Дома здравља Ниш је и овог викенда, у недељу 19.05.2024. године, обавила прегледе мештанима села Чокот у Грасдској општини ПАЛИЛУЛА под називом „Приближимо се пацијентима“. У току акције посебно су сагледани стари, мање покретни и непокретни пацијенти.

by

ШАНСА ЗА ЗАПОШЉАВАЊЕ УЧЕНИКА СПЕЦИЈАЛНИХ ШКОЛА

Школа за основно и средње образовање "Царица Јелена" у Нишу, 14.маја била је домаћин 24.Републичког такмичења школа за образовање и васпитање ученика са сметњама у развоју и инвалидитетом, у подручју рада текстилство и кожарство.

by

ДАН ПОБЕДЕ-9.МАЈ ОБЕЛЕЖЕН У НИШУ

Дан победе над фашизмом у Другом светском рату обележен је у Нишу полагањем венаца на Споменик погинулим совјетским војницима код Логора на Црвеном крсту и потом, маршем Бесмртног пука од логора, преко булевара до центра града на Споменик oслободиоцима Ниша, на Тргу краља Милана.

by

ПОЛОЖЕНИ ВЕНЦИ НА СПОМЕН ОБЕЛЕЖЈЕ СТРАДАЛИМ СОВЈЕТСКИМ ВОЈНИЦИМА И ЦИВИЛИМА

У сусрет обележавању 9.маја-Дана победе над фашизмом у Другом светском рату, у непосредној близини села Трупала, положени су венци на спомен обележје посвећеном страдалим совјетским војницима у Нишком инциденту који се одиграо 7.новембра 1944. године.

close